top of page
De Kraamkamer invites Technic Fabrique

8 jun. 2024

De Kraamkamer invites Technic Fabrique

21:55

Nieuwstraat 377, Apeldoorn, Nederland

Na een heerlijke eerste editie in onze popzaal komt Technic Fabrique terug in De Kraamkamer voor een nacht vol met de heetste underground house. Dans de hele nacht op fijne grooves, compromisloze harde kicks en diepe bassen!

Line-up:

Balu
De uit Utrecht afkomstige Balu is de eindbaas van het Birdcage Radio-collectief, een online radio en evenementenorganisatie die in Utrecht een flinke stempel op het nachtleven heeft gedrukt. Hij is niet vies van een potje goede house en dat zal hij ons geven!

Robert Monarch
Robert Monarch is een producer en DJ afkomstig uit Zutphen. Zijn liefde voor house zat er al vroeg in; als tiener was hij druk bezig met het verzamelen van houseplaten die hij draaide. Op zijn eigen label Hattrick Records brengt hij de ene na de andere banger uit. Tegenwoordig is hij daarnaast bezig met het mede organiseren van zijn eigen feest Ongehoord. Wij hebben er zin in om hem in onze booth aan het werk te zien.

Technic Fabrique Soundsystem
Het Technic Fabrique Soundsystem, oftewel Rob en Yesse, zijn naast back to back broeders ook goede vrienden die elkaar in de booth constant uitdagen om de ene na de andere heerlijke houseplaat uit de speakers te laten dreunen.

DJ-contest winnaar
De Kraamkamer
De Kraamkamer laat je de hele nacht in de popzaal van GIGANT bouncen op verschillende stijlen binnen de elektronische muziek. In De Kraamkamer bieden wij lokale organisatoren de ruimte en faciliteiten om hun eigen danceconcept te ontwikkelen en daarmee hun eerste stappen te zetten binnen de wereld van de clubnachten. Met minimale middelen en maximale inzet zorgen we voor de vetste nachten in onze pozpaal! In het verleden presenteerden concepten als Tireless en Soonland zich al aan Apeldoorn via De Kraamkamer.

bottom of page