top of page
Masterclass Spotify door Jim Kreeftenberg

21 sep. 2023

Masterclass Spotify door Jim Kreeftenberg

17:30

Nieuwstraat 377, Apeldoorn, Nederland

GRAS organiseert dit najaar een reeks toffe masterclasses over de zakelijke kant van de muziekindustrie. Kom langs en laat je inspireren!

Masterclass Spotify
Na deze masterclass maak je meer kans om gezien (én gehoord) te worden door de playlistmakers van Spotify. Daarnaast krijg je pro tips en tricks over je Spotifyprofiel en kun je Jim al je vragen stellen over muziekdistributie. Als er tijd over is kan de Q&A aan het eind helemaal open en kun je al je vragen kwijt over de muziekindustrie, en het bouwen van een loyale fanbase.

Jim Kreeftenberg
Jim Kreeftenberg is De Muziekindustriecoach. Vanaf 2007 werkte hij bij Warner Music, Sony Music en Spotify, waar hij zich bezighield met streaming, marketing en artist & label services. Sinds 2020 helpt hij artiesten hun weg te vinden in de muziekindustrie. Hij biedt één-op-éen-coachingstrajecten, geeft masterclasses, heeft een online programma voor startende artiesten en deelt tips op TikTok en Instagram. Hij heeft een eigen piano label met 16 pianisten en is op 1 juli 2023 distributie en pitching label Amber Music gestart met een compagnon. Jim speelt piano sinds zijn zevende, voor de buitenwereld onder alias van James Homard. Hij weet ook raad met een (bas)gitaar en drums en droomt van een eigen studio.

bottom of page