top of page
Verse Oogst met Youth Reserve + The Thom Robin Band + DYME

24 feb. 2024

Verse Oogst met Youth Reserve + The Thom Robin Band + DYME

19:30

Nieuwstraat 377, Apeldoorn, Nederland

Na een periode van zaaien en groeien is het tijd om de Verse Oogst op het podium te zien bloeien. Vanavond gaan opkomende Gelderse artiesten vol trots hun muzikale oogst showen. Ontdek hier het beste van Gelderse bodem!

Youth Reserve
Het Arnhemse synthpop duo Youth Reserve is er voor iedereen die niet bang is om verliefd te worden. Songwriter Silvian Ilgen en producer Sonam Plomp maken pakkende songs vol stuwende discobeats, groovende baslijnen en warme synthesizers. De catchy, dansbare synth-pop is geïnspireerd door bands als Future Islands, Roosevelt en Talk Talk. Waar de liefde voor de 80’s terug te horen is op hun tweede EP 4AM, belooft hun nieuwe werk moderner en directer te zijn.


The Thom Robin Band
The Thom Robin Band is een soul/blues band uit regio Deventer en Apeldoorn. Met gitaarwerk geïnspireerd door John Mayer en Jimi Hendrix worden de nummers geschreven door Thom Robin en met emotie gebracht. Na het uitbrengen van de debuutsingle “Lost” staat er nog meer op de planning om hierop door te pakken, uit te brengen en op nieuwe plekken te komen.


DYME
Zonnige, opgewekte indie-pop en intieme ballads. DYME maakt songs die staan op een stevige ritmesectie waar de zangmelodieën speels doorheen bewegen. Door dromerige teksten en een catchy sound klinkt de muziek van DYME alsof de zonsondergang de horizon kust.

De groep muzikanten ontmoette elkaar via school en vormden najaar 2022 samen een band. Op 14 juli 2023 bracht de band haar zomerse debuut single ‘Sunshine’ uit. Momenteel werkt DYME aan een debuut EP dat ze volledig zelf produceren.

bottom of page