GRAS | Summercamp


3 dagen, 2 nachten en 1 passie, dan hebben we het natuurlijk over de ‘GRAS Summercamp 2018’!
Op 13, 14 en 15 juli organiseren wij de eerste muzikale Summercamp van Gras. Drie dagen lang workshops, masterclasses, jammen en nog veel meer. Iedere dag gaan we keihard aan de bak om jouw muzikale skills een boost te geven. We gaan van songwriting naar samen muziek maken tot online profilering en sound beheersing. Wij geven je heel veel inspiratie, muziek, eten, drinken en een slaapplek, neem jij dan je drumsticks, (bas)gitaar en stembanden mee?

We beginnen op vrijdagmiddag en eindigen zondagmiddag met een gezamenlijke barbecue op de ‘Stadsoase’. Gedurende het weekend wordt alles voor je verzorgd. Workshops, masterclasses, jamsessie, eten en drinken en je kan zelfs blijven slapen in Gigant!

Zowel individuele muzikanten als bands kunnen meedoen. Deelname vanaf 16 jaar. Aanmelden kan tot 1 juli via www.gras-talenten.nl Naast het invullen van de aanmelding heb je ook nog een ticket nodig, deze is hier te koop. De coaches die gedurende het weekend de workshops en coaching geven zijn gespecialiseerd in drum, bas, gitaar en zang. Desondanks zijn toetsenisten en andere instrumenten ook welkom. Graag dan gebruik maken van het ‘overige’ ticket.

De kosten hiervoor per persoon zijn: €169,-

De workshops worden gegeven door Drumschool Apeldoorn, Basschool Apeldoorn, DeGitaarcoach en N-Joy Music.
Zij zijn gespecialiseerd op het gebied van drum, bas, gitaar en zang.