Huiskamer

De Huiskamer is de nieuwe showcase avond waarop lokaal talent zich kan presenteren in een kleine intieme setting in de huiskamer van Gigant.

Eens per twee maanden kan je hier genieten van (semi)akoestische optredens van opkomende muzikanten uit Apeldoorn. Ga lekker zitten, neem wat te drinken en laat je verrassen door de parels uit Apeldoorn.

Wil jij ook een keer optreden in de GRAS Huiskamer? Neem contact op met Milan via info@gras-talenten.nl.

1e Editie

Excellentie

De Excellentie Live Band is een smeltkroes van heren met achtergronden vanuit verschillende muziekstijlen. Van hiphoppen tot heupwiegen tot headbangen, het kan allemaal bij deze jongens. De verhalende raps van de twee frontmannen worden normaal gesproken ondersteund door dynamische en sferische gitaarrifs, funky basloopjes en stevige drums. Nu lieten de heren zien en horen dat in een intieme setting als ‘de Huiskamer’, rap nog beter tot zijn recht kan komen!

The Mental Revolution

The Mental Revolution bestaat uit zanger/gitarist Remy Koopman, gitarist Jonathan Vosman, drummer Matts Hoogewoonink en bassist Thijs Kwint. Zij brengen good old rock ’n roll terug naar Apeldoorn! Soms in versterkte setting, maar voor de De Huiskamer was het compleet akoestisch!