Les

Muziekles

Bandcoaching + Optreden

InTheBand

Bij InTheBand word je in een band geplaatst en 15 weken lang onder professionele begeleiding voorbereid op een eindshow in Gigant Apeldoorn!

InTheBand is een samenwerking tussen lokale muziekscholen, Gigant en de gemeente Apeldoorn.

Officiële Vooropleidingen HBO

Vooropleiding Popacademie, ArtEZ Conservatorium Enschede
Basschool Apeldoorn

Je wordt bij Basschool Apeldoorn volledig voorbereid op je toelating aan de Popacademie van het ArtEZ Conservatorium in Enschede. Dit kan op het gebied van praktijk voor de basgitaar toelating of op het gebied van theorie voor toelatingen op alle disciplines. Basschool Apeldoorn is onderdeel van ArtEZ Connected Apeldoorn.

Vooropleiding Rock Academie, Tilburg
Drumschool Apeldoorn

Je wordt bij Drumschool Apeldoorn volledig voorbereid op je toelating aan de RockAcademie in Tilburg. Dit kan op het gebied van praktijk voor de drum toelating of op het gebied van theorie voor toelatingen op alle disciplines.

ArtEZ Connected Apeldoorn

Vooropleiding Popacademie, ArtEZ Conservatorium Enschede
ArtEZ Connected Apeldoorn

Heb jij muzikaal talent en wil je studeren aan het ArtEZ Conservatorium in Enschede? Maar wil jij je eerst goed voorbereiden zodat je je kansen vergroot om aangenomen te worden? Dan kun je je aanmelden bij ArtEZ Connected Apeldoorn; dé vooropleiding van ArtEZ Popacademie en Media Music! In één van deze toffe HBO opleiding bouw je aan een professionele carrière als ondernemend artiest, muzikant, zanger, songwriter, DJ, producer, en/of docent.