Muzikantenbank – Muzikant

Muzikant Zoekt Band

Naam muzikant: Lionel Kistemaker
Instrument(en): Drums
Genre/stijl: Alles behalve metal.
Social Media: Facebook / Instagram / Youtube
Mail: lkistemaker9@gmail.com

Bio: Mijn naam is Lionel Kistemaker, Ik ben 15 jaar oud.
Sinds mijn 6e ben ik bezig met muziek maken. Mijn droom is om van Drummen mijn beroep te kunnen maken.
In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring op mogen doen met drummen op grote podia. Onder andere in 2018 heb ik voor groot en bekend publiek met nog een aantal andere muzikanten en de dansers van Lucia Marthas de openingsact gedaan van het Goedgeldgala in Carré. Ook heb ik in een aantal bandjes gespeeld en als drummer mee gedaan aan een musical. Dagelijks ben ik bezig mezelf te ontwikkelen op muzikaal gebied.
Ik ben op zoek naar een band die graag het volgende genre speelt: Funk,Soul en/of [Black] Gospel.

Inschrijven

Bij “kies bestand” kan je een profielfoto uploaden. Maximaal 2mb in .jpg bestandsformaat.