Over GRAS

De deelnemers en de special guest van de GRAS Battle of Talents 2017 zijn bekend! Onder begeleiding van een coach worden zij  klaargestoomd voor de wedstrijd op 17 november. Support de acts en koop je tickets via www.gigant.nl

19:00 deur open

Black Rabbit (Metal) Black Rabbit is een project ontstaan uit de liefde voor extreme muziek. De focus van hun sound ligt in old-school thrash, in combinatie met death en groove metal. Een aantal invloeden van de band zijn Slayer, Testament en Lamb of God.

Excellentie (Hiphop) Hip-Hop is de basis, daar omheen wordt er gespeeld met allerlei verschillende genres. Swingend, meeslepend, oldschool of juist newschool!? Alles kan en alles mag bij deze gasten! Zing lekker mee met het refrein & ga los tijdens een solo!

Jelmer Smink (Singer-songwriter) Met niets dan heel veel liefde voor muziek treedt Jelmer op en speelt hij waar hij zich lekker bij voelt. Elke show is een fijne crossover van pop en rock, ballads en blues, zowel covers als eigen materiaal. Kortom, elk optreden is een muzikaal feestje!

Mitchell van Kleef (Singer-songwriter) Geïnspireerd door grote namen als, Ed Sheeran, Matt Corby en Damien Rice geeft Mitchell zijn eigen draai aan de Singer-Songwriter setting. Samen met zijn loopstation en Harmonizer zet hij in zijn eentje toch een hele brede sound neer.

PANGEA (Funk/fusion) PANGEA vertegenwoordigd verschillende stijlen waaronder pop, neo soul, reggae en funk. De stijl die er uit voortgekomen is, is afro funk infusion. Het bijwonen van een live show van PANGEA staat garant voor een muzikale reis over de wereld. Zwetende zwoele vibes die iedere luisteraar deel laat zijn van de muzikale liefde de we delen.

Special guest: The Brahms (Indiepop) The Brahms had met hun eerste single ‘Golden’ meteen een 3FM Megahit te pakken. In 2017 start een nieuw tijdperk voor The Brahms. De eerste single van het nieuwe album, ‘Sleep’ laat een nieuwe, overweldigende kant van de band zien. Deze nieuwe sound is grotendeels te danken aan een samenwerking met de Londense producer Larry Hibbitt (Nothing But Thieves, Sundara Karma, Bloxx). The Brahms staan voor zomerse indiepop nummers waarvan de meisjes harder gaan dansen en de jongens hoger springen.

23:30 Prijs uitreiking

Dit is GRAS GRAS is een Apeldoorns talentontwikkelingsplatform dat lokaal jong talent de kans biedt zich te ontwikkelen en in de kijker te spelen. Wij zetten ons in voor muzikale acts uit Apeldoorn om hen te ondersteunen bij de professionalisering van hun act. Dit doen wij door middel van een wedstrijd, een masterclass en een-op-een begeleiding. De focus bij GRAS ligt op de ontwikkeling en begeleiding van muzikale acts. GRAS is ontstaan uit een samenwerking tussen Jong Apeldoorn en Gigant.