Passievrucht

Passievrucht is hét hiphop talentontwikkelingsprogramma in samenwerking met Dani Apeldoorn.

Passievrucht is een jaarlijks talentontwikkelingstraject opgezet door Dani Apeldoorn in samenwerking met GIGANT. Ieder jaar kunnen talenten zich opgeven en doorstromen naar de volgende ronde. Alle finalisten worden een aantal maanden begeleidt door Dani en zullen in het voorprogramma staan van een bekende act om te strijden voor de titel 'NextBest'. Ieder jaar doen wij de auditierondes op een andere manier.

Dit jaar kun je op 24 oktober een live sessie opnemen welke beoordeeld wordt door een jury. De avond begint met een masterclass van Bart van Houten en daarna zijn de auditie sessies. Dus wil jij net als je voorgangers goeie begeleiding hebben en misschien wel staan in het voorprogramma van Lijpe, Boef of Mula B? Het is mogelijk bij Passievrucht! Geef je nu op door een DM te sturen naar de insta van GRAS. Aanmelden voor 18 oktober.

Programma auditieronde:
24 oktober in de Walvis in GIGANT, Apeldoorn.
Masterclass: 19:30 tot 20:30
Auditie sessies: 20:30u tot 22:30

Bart van Houten
Bart is een bekende naam in de muziekscene in Nederland. Als ex-eigenaar van VanKlasse behaalde hij in samenwerking met o.a. Esko en Josylvio een aantal gouden platen. Inmiddels heeft hij zijn eigen distributieplatform Incorsa waarin hij independent artiesten de mogelijkheid biedt om muziek via hem uit te brengen. Hiermee is de kans groter dat je in playlisten terecht komt en bovendien kan je altijd advies vragen aan een legend als Bart!

Gras animated logo

Meld je aan via de Insta van GRAS